Christine Hjort Bjerre

 DANTE  I  NORDJYLLAND

    Forening for  Italien-interesserede                    danteinordjylland@gmail.com

Christine Hjort Bjerre

Sopranen Christine Hjort Bjerre har studeret klassisk sang hos Inge Lise Suppli, på Nordjysk Musikkonservatorium (1999-2004). I 2009 debuterede hun fra Det Jyske Musik Konservatoriums Solistklasse, hvor hun studerede hos Ingrid Haking Raaby, med særlig fokus på lieder og den nordiske romance.


Omkring lieden har hun deltaget i masterclasses hos bl. a.  Felicity Palmer, Margaret Price, Roger Vignoles og Bo Skovhus. Hun har studeret den italienske belcantosang hos Susanna Rigacci, Italien. Senest har hun modtaget undervisning af Tina Kiberg (2016). Fra 2003-2011 har hun været knyttet til Den Jyske Operas Kor.


Hun er jævnligt solist med forskellige danske ensembler og orkestre. Christine Hjort Bjerre har været sanger og drivkraft bag forestillingen ”Dichterliebe op. 48” som er et pædagogisk projekt med fokus på den tyske Lied for unge i gymnasiealderen.

Følg linket til musikvideoerne:

https://www.youtube.com/watch?v=p-zrKqfPY0o


Projektet er realiseret med støtte fra Statens Kunstfond og BMMK. Derudover synger hun fast i vokalensemblet ved Aars Kirke og optræder jævnligt med opera- og liedkoncerter i fast samarbejde med Jan Mygind, både i ind og udland. Senest har de med stor succes optrådt med nordiske romancer på Teatro Defferrari di Noli i Italien.


Tilbage til hovedside