-Kokkeskole i Rom

DANTE I NORDJYLLAND

Forening for Italien-interesserede danteinordjylland@gmail.com

Kokkeskole i Rom

 

Der findes et bjerg af italienske kogebøger. Og der er et utal af køkkenskoler og madlavningskurser i Italien af ugers, måneders og års varighed..

Men vores ambitioner begrænsede sig til et kokkekursus af een dags omfang, hvor vi kunne lære nogle fiduser i praktisk italiensk madlavning. Et krav mere: det skulle være på engelsk, så alle på mit rejsehold kunne følge med hele vejen..

 

I Rom fandt jeg frem til Andrea Consoli, der nogle gange om ugen holder kursus i en lille restaurant i Trastevere. Konceptet går på:

 

  • max. 12 på et hold (der kan ikke være flere i det lille køkken)
  • foredrag om de anvendte råvarer, deres kvalitet, og hvad man skal være opmærksom på ved tilberedning
  • alle arbejder praktisk med madlavningen (5 timer)
  • derefter spisning af vores tillavede antipasto, primo, secondo con contorno, dolce
  • almindelige italienske retter inclusive hjemmelavet pasta
  • 65 euro per deltager

 

Det var en stor oplevelse, som jeg vil anbefale andre at prøve.

 

Et par dage efter fik alle en email med dagens opskrifter, udførlige anvisninger og svar på supplerende spørgsmål.

 

Kontakt:

www.cookingclassesinrome.com

email: consoliandrea@gmail.com

 

Sted: Rom

Indsender: Jesper Ellekilde