-Kokkeskole i Rom

 DANTE  I  NORDJYLLAND

    Forening for  Italien-interesserede                    danteinordjylland@gmail.com

 Kokkeskole i Rom


Der findes et bjerg af italienske kogebøger. Og der er et utal af køkkenskoler og madlavningskurser i Italien af ugers, måneders og års varighed..

Men vores ambitioner begrænsede sig til et kokkekursus af een dags omfang, hvor vi kunne lære nogle fiduser i praktisk italiensk madlavning. Et krav mere: det skulle være på engelsk, så alle på mit  rejsehold kunne følge med hele vejen..


I Rom fandt jeg frem til Andrea Consoli, der nogle gange om ugen holder kursus i en lille restaurant i Trastevere. Konceptet går på:


  • max. 12 på et hold (der kan ikke være flere i det lille køkken)
  • foredrag om de anvendte råvarer, deres kvalitet,  og hvad man skal være opmærksom på ved tilberedning
  • alle arbejder praktisk med madlavningen (5 timer)
  • derefter spisning af vores tillavede antipasto, primo, secondo con contorno, dolce
  • almindelige italienske retter inclusive hjemmelavet pasta
  • 65 euro per deltager


Det var en stor oplevelse, som jeg vil anbefale andre at prøve.


Et par dage efter fik alle en email med dagens opskrifter, udførlige anvisninger og svar  på  supplerende spørgsmål.


                   

Kontakt:

 www.cookingclassesinrome.com

email: consoliandrea@gmail.com


Sted: Rom

Indsender: Jesper Ellekilde