-11.03 Påskefrokost

 

DANTE I NORDJYLLAND

Forening for Italien-interesserede danteinordjylland@gmail.com

Påskefrokost hos La Locanda.

 

Tid: Søndag den 11.03.18 kl. 12.00 - 16.00

Sted: La Locanda. C. W. Obels Pl. 3, 9000 Aalborg

 

Tilmelding : senest den 09.03 (bindende tilmelding)

Adgang: for medlemmer + gæster, venner, naboer, familie og andre . der følges med et medlem

 

Pris: kr 475 for: 3-retters menu + vinmenu (hvidvin og rødvin) + kaffe

Afregning på stedet.

 

Gennemføres kun ved minimum 30 tilmeldte (der er max. 50 pladser)

 

Tilmelding på formularen nedenfor.

 

Kom og få en rigtig italiensk oplevelse for gane og il gusto

 

Vi kan desværre ikke vise menukortet, for det er Carlo Liberatis hemmelighed !

men Carlo mener bestemt der indgår lam

Indtryk

En yderst dejlig påskefrokost med fortrinlig vin vand og kaffe 🐣

Og en rigtig god stemning var der blandt os deltagere 🍀

Jo et dejligt arrangement på en våd og kold forårsdag 👍

Mvh. Birgitte Højris Sørensen.

Sendt fra min iPhone

Påskefrokosten i La Locanda i søndags var et fint arrangement.

Ci vediamo!

Tove Sørensen

Påskefrokost på La Locanda - Søndag den 11. marts 2018

 

Flere end 30 havde valgt hinandens selskab til denne søndagsfrokost, hvor Carlo Liberati diskede op med lokale lækkerier – altså fra Carlos italienske hjemstavn, hvor brød, æg og lam er en nødvendig ingrediens i påsken

Hovedretten Agnello alla Svinatore stammer fra Carlos hjemegn ved Rom. Retten er fremstillet af lam, tomat, hvidløg og vin. Vinen, der traditionelt er brugt til retten, var den vin, der blev tilbage i fadene når man omhældte vinen fra fad til flaske (svinare = omhælde (om vin)).

 

Carlo kunne også fortælle, at hans brød bliver fremstillet i en traditionel stenovn, som det blev i hans hejmegns naboby Genzano di Roma. Her var der over 30 bagerier i en meget lille by.

/Carl

 

Antipasti

Focaccia med syltede løg, pancetta og tomater. Pølser, skinke og porchetta,

 

Carlos signaturret: Kylling på ruccola med en flødecreme smagt til med peberrod, og derefter var salaten parfumeret med trøffelolie (himmelsk), Frittata med aubergine og zucchini

 

Små skinkepostejer

 

Grønne og sorte oliven

 

Hertil blev der serveret Carlos hjemmebagte brød og olie.

 

Seconde

 

Agnello alla Svinatore

Braiseret lam i vin serveret med en katoffelpuré toppet op med en fennikelsalat

 

Dolce

 

Citroncreme serveret med en crumble af kammerjunkere med blodappesinis på toppen

 

Der blev serveret Orvieto til antipasti og Valpolicella Ripasso til lammekødet – og så var der kaffe!

 

Tak til Carlo og hans team.